Barion Pixel

Whiskys készlet minden háztartásba!

A whiskys készlet hatalmas népszerűségnek örvend a whiskyrajongók körében, ám kifejezetten nehezen tudják rábeszélni környezetüket arra, hogy kedvenc nedűjük fogyasztásának had hódoljanak, igazán ünnepi, elegáns keretek között. 

Ha a borhoz, pezsgőhöz is megvan az a szett, ami a leginkább illik, passzol, és mondhatni dukál, akkor miért épp a whisky legyen kivétel? Ráadásul, ami maximálisan támogatja ezt a nézetet az az, az egyszerű tény, hogy ezeket a különleges kivitelezésű, csodálatosan szép készleteket fel lehet használni más italok felszolgálására is. Ha a vendégei whiskys készletben kapják meg kedvenc borukat biztos, hogy nem fognak az asztalra borulva tiltakozni. Ki az, aki szót emelne bármi miatt is akkor, amikor egy gyönyörű kristályos különlegességből kortyolhatja italát? Valószínűleg senki. Így, azokon az alkalmakon is bátran elővehető a whiskys készlet, amikor egyébként a társaság egyetlen tagja sem kíván konkrétan whiskyt fogyasztani.

A poharak extra kivitellel készülnek, csavart, vagy más formák bevetésével. Ennek a sokoldalú alkotási folyamatnak köszönhető, hogy a végeredmény minden esetben, kivétel nélkül exkluzív csillogású, szinte dísztárgy, vagy ékszerhatású kellék lesz. Ez a szett kiváló centruma lehet például nappalijának. Tegye a whiskys készletet olyan helyre, ahol épp rá esik az adott helyiség fénye, vagy rásüt a nap, és gyönyörködjön abban a kisugárzásban, melyet ezek a poharak korlátlanul közvetlen környezetére árasztanak. Nem véletlen, hogy nem egy háztartás vitrinében, előkelő helyen, tisztogatva tisztelegnek a vendégek előtt a különböző, kristályból készített kiegészítők.

Tartalomhoz tartozó címkék: whiskys pohár készlet whiskys készlet