Termékek Menü

KÜLÖNLEGES KRISTÁLY TÁL

Nézet:
Rendezés:
Cikkszám: 9151
Rendelhető
26.873 Ft 22.842 Ft
Kristály tál, melyben a gyümölcstől a pattogatott kukoricáig sokmindent szervírozhatunk, de használhatjuk egyszerűen asztali dísznek is. A dekort a Black Crystal munkatársai kézzel készítették, Ajkán.
Cikkszám: 9183
Rendelhető
50.414 Ft 42.852 Ft
Kristály tál szögletes csavart formában. Gyümölcsök és különböző nasik szervírozásához.
Cikkszám: 9162
Rendelhető
23.768 Ft 20.203 Ft
Rágcsálnivaló, csokoládé szervírozásához használható kristály tál. A dekort a Black Crystal munkatársai kézzel készítették, Ajkán.

A koktélos pohár tetszik a nőknek

A hölgyek általában szívesen fogyasztják azokat az italokat, amelyek gyümölcslé és egyéb finomságok felhasználásával lettek elkészítve. A szervírozásuk érdekében különleges ivóalkalmatosságra van szükség. A koktélos pohár már a weboldalunkról is megvehető, ezért a short drinkek kedvelői elsősorban itt nézzenek körül. Csipkével, illetve virágmintával díszített változatban nyílik lehetőség a megvásárlásra. A forma a szögletestől egészen az oválisig szinte bármilyen lehet. Oda kell figyelni arra a rendelésnél, hogy mindegyik koktélos pohár másféle mérettel rendelkezik.

Az ár elsősorban ettől, illetve a kialakítás milyenségétől függ. Ergonomikus formája van, tehát kényelmesen megfogható a kézben. Nem csúszik, tehát nem kell félni attól, hogy leesik. Egyes típusoknak hullámos a szélük. A koktélos poharak egy része vastag szárral, míg a többi széles talppal rendelkezik. A mesterek kitettek magukért a gyártás során, ami bizony jól látható az elkészült művön. Érdemes hozzá kínálótálat is venni, hiszen így lesz hová tenni a fogvájókat és az elfogyasztott gyümölcsök héját. Jó, ha van otthon a koktélos poharakon kívül még valami más, hiszen előfordulhat, hogy a vendégek sört, bort, pálinkát, whiskyt vagy valamilyen likőrt szeretnének inni. Ez sem ütközik akadályba, hiszen a kínálatunkban másféle ivóalkalmatosságok is találhatók. Szett formájában érdemes sort keríteni a megvásárlásukra. Egy átlagos készlet körülbelül 6 darab pohárból áll, de természetesen ennél többet vagy kevesebbet is lehet tőlünk venni.