Swarovski pezsgőspoharak

Rendezés:
Cikkszám: 18907

Royal * Kristály Ar Pezsgős flute kehely

27.527 Ft 23.398 Ft
Pezsgős kritály kehely, melyet pezsgők fogyasztásához használhatunk, általában ünnepi alkalmakkor. A termék közel 100 db Swarovski kővel díszített. A termék díszítését cégünk munkatársai kézzel alakították ki, Ajkán.
Cikkszám: 18927

Royal * Kristály Ar Pezsgős flute kehely set (2 db)

55.245 Ft 46.958 Ft
Pezsgős kritály kehely, melyet pezsgők fogyasztásához használhatunk, általában ünnepi alkalmakkor. A termék közel 100 db Swarovski kővel díszített. A díszdoboz ingyen jár a termékhez.
Cikkszám: 17857

Pearl * Kristály GD flute kehely 220

2.727 Ft 2.318 Ft
Modern pezsgős kristály kehely kézi csiszolással és 8 db Swarovski kővel díszítve. 220 ml. A termék díszítését cégünk munkatársai kézzel alakították ki, Ajkán.

Swarovski pezsgőspohár ünnepi alkalmakra

Szilveszterkor rendszerint sok pezsgőt fogyasztunk, de egyéb ünnepi alkalmakkor is szívesen gyönyörködünk a pohárban felszálló buborékokban. Mint italfogyasztáskor általában, így pezsgők esetében is fontos, hogy csak kiváló minőség mellett tegyük le a voksot. Az üzletek rendkívül széles választékkal állnak rendelkezésre, és a hazai gyártmányokon túl a külföldi eredetű pezsgők is megfizethető áron elérhetőek. A különlegességek kedvelői számára aranylemezkés pezsgőt érdemes választani, de az ízesített típusok is minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ha szeretnénk az ünnep fényét emelni, akkor a Swarovski pezsgőspohár lehet az ideális választás.

A Swarovski kristályokat rendszerint ékszerek és ruhák kapcsán ismerhetjük, pedig tény, hogy ma már a lakberendezéstől kezdve a dekoráción keresztül egészen az ünnepi asztalon helyet kapó eszközökig sokféle használati tárgy felületét díszítik az értékes kristályokkal. A Swarovski pezsgőspohár a bárszekrény népszerű darabja lehet, és a tetszést elnyerő dekorral rendelkező szett akár egy életen át végigkísérheti a családi, baráti összejöveteleket. Ha prémium kategóriás ajándékot keres, és nem érné be a bármelyik üzletben beszerezhető pezsgőspohár szettel, akkor a Swarovski pezsgőspohár lehet a megfelelő döntés. Italfogyasztással kapcsolatban nem lehet elégszer felhívni a figyelmet a mértékletességre, s ez pezsgőzés terén is igaz. A magas minőségű, kristályokkal dekorált poharak emelik az alkalom fényét és megadják azt a bizonyos pluszt neki.