Barion Pixel

KÜLÖNLEGES KRISTÁLY PALACK

Rendezés:
Cikkszám: 19156

Lace * Kristály Cs Whisky palack 770 ml

73.339 Ft/db 62.338 Ft/db
Nincs raktáron, érdeklődjön.
Kristály whisky palack, melyet whisky szervírozásához használhatunk A termék díszítését cégünk munkatársai kézzel alakították ki, Ajkán.
Cikkszám: 19158

Lace * Kristály Cs Whisky palack 400 ml LF

72.034 Ft/db 61.229 Ft/db
Nincs raktáron, érdeklődjön.
Kristály pálinkás palack, melyet röviditalok, pálinkák szervírozásához használhatunk A termék díszítését cégünk munkatársai kézzel alakították ki, Ajkán.

Kristályüveg a whisky tárolásához

Igazán stílusosan szeretné szervírozni a whiskyt? Akkor az eredeti palack helyett döntsön inkább a kristályüveg használata mellett. A gyönyörű, csavart formájú üveg garantáltan magára vonzza a tekinteteket. A szélén lélegzetelállítóan szép, gravírozott minta látható. Maga az üveg teste széles kialakítású. A nyaka sokkal keskenyebb ennél, illetve ergonomikus kialakítással rendelkezik. A tetején egy nagyobb méretű dugó található. A segítségével könnyen frissen tartható az ital. A kristályüveg magassága 279 milliméter. Összesen 800 milliliter whisky fér bele. Ha inkább másfajta alkoholt szeretne benne tárolni, annak sincsen akadálya, mert szinte bármi jól mutat benne.

Bátran felrakhatja a polcra, hiszen így a szoba legszebb dísze lesz. Kiválóan mutat a polcon vagy az üveges szekrényben. Ha szeretné, akár díszdobozban is tarthatja, hiszen nagyon sérülékeny. A honlapunkon bordó, velúr külsővel és arany színű felirattal vehető meg. A kristályüveg nem olcsó, de ennek ellenére érdemes pénzt szánnia a megvásárlására. Örök darab, illetve a remek minőségének köszönhetően akár még a családja következő generációja is használhatja. Érdemes kihasználnia a mostani leárazást, mert így jelentős kedvezménnyel rendelhet. Akkor sincsen gond, ha a kristályüveg helyett inkább másféle különlegességre vágyik. Például, nagyon szépek az itt kapható, whiskys poharak. Nem lehet panasza a csillogásukra sem. Már messziről feltűnik a szépségük, ezért érdemes a megvásárlásuk mellett döntenie. Tekintse meg minél több típusukat a webshopban!