Termékek Menü

Kristály sörös pohár

Nézet:
Rendezés:
Cikkszám: 9115
Rendelhető
10.695 Ft 9.091 Ft
Hosszú kristály pohár, melyet sörök és üdítőitalok fogyasztásához ajánlunk. A dekort a Black Crystal munkatársai kézzel készítették, Ajkán.
Cikkszám: 9015
Rendelhető
9.290 Ft 7.897 Ft
Hosszú kristály pohár, melyet sörök és üdítőitalok fogyasztásához ajánlunk. A dekort a Black Crystal munkatársai kézzel készítették, Ajkán.
Cikkszám: 8215
Rendelhető
5.526 Ft 4.696 Ft
Hosszú kristály pohár, melyet sörök és üdítőitalok fogyasztásához ajánlunk. A Hunter sorozaton belül választható állatokat itt tekintheti meg A dekort a Black Crystal munkatársai kézzel készítették, Ajkán.

Sörös poharak a férfiak kedvencei

Vélhetően Ön is szereti a sört és szívesen kortyol belőle a családtagjai és a barátai körében. Törekednie kell az elegáns kiszolgálásra, ha jó színben akar feltűnni az ismerősei szemében. A kristályból készített sörös poharak megvásárlása igen jó ötletnek fog bizonyulni. Különösen előnyös a helyzete, ha egy egész szett a birtokában van, mert így mindenkinek ugyanolyan ivóalkalmatosságot adhat. A honlapunkon tudja kiválasztani, hogy melyik típus tetszik a legjobban Önnek. Jelenleg hatféle változat közül lehet választani. A sörös poharak tehetséges mesterek segítségével készültek, ezért megfelelnek majd a minőséggel kapcsolatban támasztott követelményeinek.

Az első típus oldala félig vagy teljesen csipkés mintával van díszítve, tehát elsősorban a hölgyek kezében mutat jól. A vadászat szerelmeseként egészen biztosan elnyeri majd a tetszését az a típus, amin különféle vadállatok szerepelnek. Eldöntheti a megrendelés során, hogy nyúl, szarvas, vadkacsa, muflon, jávorszarvas vagy muflon legyen a sörös poharak oldalán. Ezenkívül vásárolhat még olyan változatot, amin pillangós minták szerepelnek. Újdonságot jelent a ginkgo biloba levelét mutató változat. Mindegyiknek egyedi ára van, tehát jól gondolja meg, hogy melyik típus jelentené a legjobb vételt a sörös poharak kiválasztása során. Rövid időn belül megkaphatja a kért szettet. Rendeljen hozzá egy selyemmel bélelt, vörös színű díszdobozt, hogy sokkal egyszerűbb legyen a tárolás. Így nagyobb eséllyel óvhatja meg a károsodástól az ivóalkalmatosságokat.