Swarovski borospoharak
Royal * Kristály Ar Vörös boros kehely
Pearl * Kristály GF Vörös boros kehely 450 ml
Pearl * Kristály GD bordeaux kehely 650 ml
Pearl * Kristály GD vörös boros kehely 450 ml
Royal * Kristály Ar Nagy boros kehely set (2 db)
Royal * Kristály Ar Vörös boros kehely set (2 db)
Pearl * Kristály GF Bordeaux kehely 650 ml
Pearl * Kristály GV Goblet kehely 580 ml
Pearl * Kristály GD boros kehely 350 ml
Royal * Kristály Ar Nagy boros kehely
Pearl * Kristály GV Vörös boros kehely 450 ml
Pearl * Kristály GV Bordeaux kehely 650 ml
Swarovski borospohár a bor szerelmeseinek
Hazánk jobbnál-jobb bortermő vidékekkel rendelkezik és a szakemberek kezei között világhírű, értékes nedűk születnek évről-évre. A minőségi borok számos rajongót tudhatnak magukénak, és az igazi megszállottak akár komoly összegeket is hajlandóak kifizetni egy-egy palackért. De milyen pohárban érdemes kínálni a fenséges borokat? A Swarovski borospohár az asztal éke lehet és megkoronázhatjuk segítségével a vendégséget. Gyarapíthatjuk vele saját gyűjteményünket, de a Swarovski borospohár kiválóan megállja a helyét ajándékozás alkalmával is. S hogy milyen ételhez milyen bort illik kínálni? Míg a nívós éttermekben sommelier segítségét kérhetjük ahhoz, hogy sikerüljön az ideális bor fajtát kiválasztani, addig otthon ezt a legtöbbször nem tehetjük meg. Sokan arra esküsznek, miszerint a vörös húsokhoz vörös bor, a fehérekhez pedig fehér passzol, pedig a helyzet nem ilyen egyszerű.
Ami ennél fontosabb, az általában a fűszerezés. Egy erősen fűszerezett, grillezett fehér húshoz a könnyed vörösbor is ideális választásnak bizonyul. Kevesen tudják, de krémlevesek mellé is kínálhatunk borokat, arra viszont ügyeljünk, hogy az erős borokat mindig az étkezés vége felé tartogassuk. Az édes desszertborokat hagyjuk a sütemények mellé, hiszen ezek kifejezetten a desszertekhez passzolnak. A Swarovski borospohár méltó kereteket kínál a borozáshoz, de ne feledkezzünk meg a felbontott bor szellőztetéséről sem, így ugyanis az illat-és ízanyagok jobban ki tudnak bontakozni. A minőségi borok nem hiányozhatnak az asztalról vendégség alkalmával, és egy fárasztó munkanap után is jó ízzel elfogyaszthatunk egy-egy pohárnyit.