Barion Pixel

Tumbler pohár, kristály pohár

A Tumbler pohár és a hozzá kapcsolódó tévhitek

A Tumbler pohár szépsége magáért beszél. A kristályból készített előkelő hatású kellék nem hiányozhat asztaláról. Semmiképp se száműzze ezt az esztétikus kiegészítőt az üveges szekrény egyik jól látható polcára. Valóban ragyogó külső jegyekkel megáldott pohárról van szó, de abszolút használatra teremtetett. A kristály, mint alapanyag sokakat megrémít. Azok a negatív elképzelések élnek a köztudatban, amik szerint a kristályos kiegészítők kezelése problémás, a tisztításuk lehetetlen, és mivel könnyen törnek, így a legjobb, ha dísztárgyakká avanzsálnak.

A valóság, azonban ennél sokkal barátságosabb. A modern technológiának köszönhetően a napjainkban előállított, kristály felhasználásával készített termékekkel nem kell úgy bánni, mint a hímes tojásokkal. Természetesen a repülést nem viselik jól, de ez egy egyszerűbb üveg készlet tagjairól is elmondható. A figyelem elengedhetetlen a használatuk közben, de ez nem jelent plusz erőlködést, vagy többlet feladatot.

A tisztíthatóság a másik sarkalatos pontja ennek a témának.

Sokan kifejezetten tartanak a kristály poharak, kelyhek makulátlanul csillogóvá varázslásától. Ez a félelem a fenti tévhitből eredeztethető, mivel a törékenység és a súrolás nem illenek össze. A dörzskefét, és az erőteljes mozdulatokat teljesen száműzheti konyhájából, akkor ha a kristályos kiegészítőket kívánja elmosogatni. A Tumbler pohár minden alkalomra készen áll! A megannyi pozitívumnak hála választása minden alkalmat fényesebbé, sugárzóbbá tehet. Természetesen nem csak az exkluzív pillanatok vonhatóak kristályos ragyogásba. Ha úgy érzi, a hétköznapjait is megszépítheti egy-egy pohár, kehely használatával.