Termékek Menü

Kristály pálinkás pohár - pálinkás pohár készlet

Nézet:
Rendezés:
Cikkszám: 9122
Rendelhető
8.014 Ft 6.411 Ft
Kisebb méretű röviditalos kristály pohár, melyet elsősorban likőrök, unikumok, vodkák, pálinkák fogyasztásához ajánlunk. A dekort a Black Crystal munkatársai kézzel készítették, Ajkán.
Cikkszám: 8210
Rendelhető
4.488 Ft 3.590 Ft
Röviditalos ristály pohár, melyet a elsősorban pálinkák, likőrök fogyasztásához ajánlunk. A Hunter sorozaton belül választható állatokat itt tekintheti meg. A dekort a Black Crystal munkatársai kézzel készítették, Ajkán.
Cikkszám: 9010
Raktáron van
7.846 Ft 6.276 Ft
Kristály pálinkás pohár, elsősorban pálinkák fogyasztásához. Használható más röviditalokhoz is. A pohár egy klasszikus forma, amely egy nagyon finom, aprólékos mintával rendelkezik. A dekort a Black Crystal munkatársai készítették Ajkán.

Pohárkészlet vodka fogyasztásához

Valami igazán különlegesre vágyik? Szereti az eleganciát? Imádja a minőségi italokat? Akkor feltétlenül nézze meg a kínálatunkat! Innen gyönyörű kivitelben vásárolható meg egy pohárkészlet. A sokrétű készletben egészen biztosan meg fogja találni, amit keres. Például, a vodka fogyasztásához tökéletes a Lace nevű kollekcióba tartozó típus. Abban rejlik a különlegessége, hogy csipkeszerű mintázat van az oldala egy részén. Az üveg felülete el van homályosítva, ezért oldalról nem lehet átlátni rajta. A csavart forma szintén szépen mutat. A pohárkészlet semmiképpen sem mondható hétköznapinak, tehát tanácsos a megvásárlása mellett döntenie.

Mivel egyesével lehet sort keríteni a megrendelésre, ezért Ön dönti el, hogy hány darab ivóalkalmatosságra van szüksége. Azt tanácsoljuk, hogy rendeljen belőle legalább hatot. Így valószínűleg nem marad majd szégyenben a kisebb vendégségek során, mert mindenkinek oda tudja adni a pohárkészlet egyik darabját. Persze ennél többet is tehet a kosarába, hiszen így a nagyobb családi találkozók is zökkenőmentesen fognak zajlani. Különösen jó ötlet lehet az aranyszínű felirattal rendelkező, velúrborítású díszdoboz megvásárlása. Így egy igazán védett helyen tárolhatja a poharakat. Nem kell félnie attól, hogy megrepednek, eltörnek vagy elveszítik a fényüket. Megóvhatja ezeket a portól is, ezért a vendégség előtt nem kell a tisztogatásukkal foglalkoznia. A pohárkészlet hamar megérkezik postán keresztül, tehát mindenképpen érdemes az interneten keresztül vásárolnia. A futár vigyáz arra, nehogy összetörjön a csomag tartalma.