Barion Pixel

Milyen az igazi kristály whisky pohár?

Ha whisky, akkor elképzelhetetlen, hogy ne legyen mellé egy méltó whisky pohár és akár egy hozzá illő whisky palack? Igen, ez így igaz. Ahogyan más alkoholos italfajták esetében is, a whiskynek is megvan a maga stílusához és ideális fogyasztásához illő pohártípus, a whisky kiöntő palackról nem is beszélve!

Magyarországon a whisky fogyasztásnak nincs túlzottan széles körben elterjedt tábora, inkább egy szűkebb kör privilégiuma. Ennek egyik oka bizonyára az az egyszerű tény, hogy nem saját, hazai italfajtáról van szó, hanem egy más nemzettől és földrésztől kapott nedűről. Ehhez mérten azonban talán nem is olyan kevés az itthoni whisky élvező személyek száma! A kereskedelemben pedig könnyen beszerezhető módon a legjobb minőségű whisky-k is kaphatók, mindenféle kiszerelésben.

A White Crystal tökéletesre csiszolt kristály whisky poharai lehetővé teszik a whisky fogyasztás maximális élvezetét, legyen szó egy fáradt nap utáni magányos estéről, baráti vagy üzleti iszogatásról, vagy akár egy jelentős ünnepi alkalomról. A kristály whisky pohár méltó társ mindegyik alkalomhoz! A szögletes, kerek formájú kristály whisky pohár mellett különlegesen csavart formájú poharakkal is találkozhatunk, természetesen hozzájuk illő palackkal.

A kristály whisky pohár vastag talprésze meghatározó és hangsúlyos eleme a pohárnak, az ebben megtalálható ívek, törésvonalak és motívumok adják a pohár stílusának és karakterének hangsúlyosságát. A kerek, hagyományosabb felépítésű poharak visszafogottságot és kifinomultságot sugároznak, míg a vastag, szögletes vagy csavart alsó résszel bíró poharak dominanciát, erőteljességet és merész ízlésvilágot tükrözhetnek. A felépítéshez társuló különböző ornamentika teszi teljessé a kristály whisky pohár végleges karakterét.

Tartalomhoz tartozó címkék: whiskys pohár kristály whisky pohár