Barion Pixel

Kristály vázák, minden alaklomra!

A kristály vázák felhasználása nem merül ki abban, hogy csodálatosan mutat bennük egy-egy virágcsokor. Bár tény, nem szabad elmennie emellett a kiemelkedő esztétikai érték mellett. A virágok önmagukban képesek üzeneteket közvetíteni. 

Egy-egy szirom, a színvilágok harmóniája, a virágszálak rendezett összhangja egyszerűen igazi kincsé varázsolja őket. Születés- vagy névnapra, esküvőre, vagy épp csak úgy a szeretet kifejezésére tökéletesek. Ám nem mindegy, hogy az átadás örömteli pillanatai után hova kerülnek a figyelmességek. A virágok gyönyörűen mutatnak a kristály vázákban. Az ólomkristály egyrészt kiemeli szépségüket, másrészt még hangsúlyosabbá teszi „üzenetüket”. Az így, plusz töltettel felruházott kompozíció, igazi dekorációnak számít, melyet bátran kitehet otthonának akár centrumába is. Biztos, hogy minden vendégének megakad a szeme ezen a szemkápráztató kreáción.

De, hogy ne csak a virágok, és a kristály vázák kapcsolatáról beszéljünk, érdemes kiemelni őket, mint a dekoráció elemeit. Bármelyik helyiségében megállják a helyüket. Az asztal közepére kihelyezett, ólomkristályból készült váza szinte megszólal. Vonzza az elismerő tekinteteket. Ami talán a legmeglepőbb, hogy üresen állva, csak önmagában is képes a varázslatra, de ha szeretné feldíszítheti ízlésének megfelelően. A lényeg, hogy bármit is helyezzen a vázába, annak passzolnia kell közvetlen környezetéhez, a megjelenő, ezzel együtt domináns színekhez, és jellegzetes formákhoz. Így olyan harmóniát hozhat létre, amit azonnal megéreznek mindazok, akik légterébe lépnek, s önnek is öröm, boldogság lesz körbe nézni, a kristályosan ragyogó szobában.

Tartalomhoz tartozó címkék: ólomkristály kristály vázák