Barion Pixel

Koccintson kristály sörös pohárral!

A sörös pohár alapvető kelléke lehet háztartásának, ha szereti a habzó ital kesernyés ízvilágát, ha egy-egy forró nyári napon a hűsítő cseppek habozás nélkül kortyolásra késztetik, vagy ha épp egy fárasztó munkahét után örömmel veti bele magát a szisszenő üvegből kibuggyanó nedű élvezetébe. 

Ha rendszeresen fogad vendégeket, akik szintén szívesen áldoznak a sörözés oltárán, akkor az ehhez társuló kellékek folyamatos használatban vannak. Miért ne választhatna ezekhez az alkalmakhoz, igazán exkluzív alternatívát? Mondjuk egy kristályból készült poharat?

Sokan erre szinte felháborodva válaszolnak, mondván nem lehet, hiszen mi lesz, ha baja esik a pohárnak, megreped, esetleg eltörik? A rendszeres használat miatt mosni kell, ami tovább növeli az esetleges baleset veszélyét…

Minden, üvegből készült, vagy törékeny tárgy esetében számolni kell azzal, hogy esetleg elreped, vagy (ne forduljon soha elő) eltörik. De ez a legkevésbé sem törvényszerű. Nem kell ahhoz kristály alapanyagúnak lennie egy pohárnak, hogy a konyhakövön millió darabra törjön szét: a magasságot egy sörös pohár sem viseli jól. Pontosabban a szabadesés az, ami problémát jelent. De félretéve a humort: a félelem érthető, de alaptalan. Pontosan azért érdemes beszereznie, akár egy egész készletet, mert megérdemli. Mert örömmel gyönyörködhet bennük, mert nem csak az üveges szekrény alján fognak pihenni a poharak, a szebb napokat látott egykori ereklyék mellett. A kristály sörös pohár még exkluzívabb élménnyé varázsolja az emelkedett pillanatokat, amivel vendégeit, és saját magát is megtisztelheti, miközben belekortyol kedvenc nedűjének hűs cseppjeibe.

Tartalomhoz tartozó címkék: sörös pohár kristály sörös pohár