Barion Pixel

​Boros pohár ajándékba

Képzeljen el egy estét a párjával, ahogyan a délutáni főzésből felocsúdva elfogyasztják a kedvenc ételüket és mellé egy hozzáillő, kellemes bort iszogatnak, egy vizespohárból.

És képzelje most el ezt az idillt ugyanígy, csak a poharat váltsa fel egy szép és illő boros pohár. Ugye a második verzió kissé szebb látványt nyújt és kellemesebb érzetet is kelt? Persze nagyon sokan mondják, hogy nem a látszat a lényeg, hiszen ihatunk mi bort bármilyen szép pohárból, ha az minőségtelen, akkor a kristálypohárból sem lesz finomabb, de az viszont nagyon is igaz, hogy a jó bor a jó boros pohárból fogyasztva még jobbá válik, illetve lehet látni és érezni azokat az apróságokat, amitől a bor jó. 

Talán még kettejüknek egyébként elmegy egy egyszerű pohárból a bor, de azért amikor már egy társaságot köszöntenek az otthonukban, akkor bizony ám, hogy szükség van a boros pohár készletre, hiszen bármennyire is nem érdekelte addig a pillanatig, akkor ott bánni fogja, hogy nem rendelkezik vele, hiszen másoknak bort felszolgálni nem boros pohárban elég kellemetlen. 

A boros pohár szett tökéletes születésnapi ajándék. Ha párja imádja a minőségi borokat, akkor meglepheti egy szép kristály pohárkészlettel, ami igazából közös ajándék is lehet, hiszen úgyis együtt fogják kortyolgatni a kiváló italokat. A fiatal, mondjuk éppen összeköltöző pároknak is tökéletes ajándék, hiszen nekik ez lesz talán az egyik legutolsó dolog, amit majd vásárolnak maguknak, hiszen a luxus és a dekor mindig utolsó helyen végzi. De évfordulóra és házasságkötésre is kiváló ajándék, akár a régit egy szép boros pohár szettre kicserélni. 

A szép boros pohár férfiaknak és nőknek is tökéletes ajándék, az egyetlen kitétel, hogy az ajándékozott szeresse a bort. Ha nem szereti, akkor több mint valószínű, hogy még nem fogyasztott jó bort, tehát ha a boros pohár mellé ajándékozunk egy minőségi bort is, akkor biztos lehet siker. 

Tartalomhoz tartozó címkék: boros pohár