Barion Pixel

Boros pohár, a kikristályosodott ajándékötlet

A boros pohár kristály kivitelben olyan elegáns, stílusos ajándék, amivel garantálható, hogy hatalmas örömet, és persze meglepetést okozhat.

A kikristályosodott ötlet megvalósításához csak meg kell találnia azt a típust, designt, ami az elképzeléseinek megfelel. A kínálat széles spektrumon mutatja be a szebbnél szebb kivitelű poharakat, melyek egytől-egyig gyönyörű formájuk mellett, hatalmas értéket is képviselnek. Kár lenne elmennie amellett a tény mellett, hogy a kristály boros pohár félretéve a fénytörés okozta varázslatot, igazán értékes darab, amivel nem csak szebbé teheti a megajándékozni kívánt fél napját, hanem értékesebbé is az otthoni készletét.

Ez természetesen abban az esetben is igaz, ha önmagát szeretné meglepni, érthető módon egy ilyen kiváló kiegészítővel. A kristály értékét előállításának folyamata is növeli. A munka ugyanis végig kézműves mesterek precízalkotásából áll. Minden része a teljes egésznek nagyfokú figyelmet, fegyelmet, és koncentrációt igényel. A különböző csiszolási, maratási eljárások során alakul ki a kristály boros pohár alakja, formája, mintája, ami karakterét, egyedi megjelenését is adja.

A technológia fejlődésének köszönhetően ráadásul egyre több kristály tartalmaz ólom-oxid helyett titán-oxidot, vagy cink-oxidot, ami igazán környezetbarát megoldásnak számít, az ólom-oxid szennyező hatása mellett. A boros pohár egyéni odafigyeléssel, kézműves technikákkal, magas minőséget képviselő technológiával készül azért, hogy a kristály rajongóinak hatalmas örömet, megelégedettséget szerezzen, hiszen használatával a borszervírozás is exkluzív eseménnyé válik.

Tartalomhoz tartozó címkék: boros pohár