Barion Pixel

Az egyedi borospohár csak önre vár!

Az egyedi borospohár különlegességét akkor tudja a legteljesebben megtapasztalni, amikor a markában tartja a színültig töltött kelyhet. Természetesen nem üresen. A bor vöröses, vagy éppen fehéres csilllogása a kristályon keresztül úgy ragyog, hogy a látvány varázslatos.

Az exkluzív koccintások ideje elérkezett. A kristály alapanyagból készített poharak a leginkább alkalmasak arra, hogy egy-egy egyébként is felejthetetlen momentumot, mementóvá változtassanak. Nem mindegy, hogy miből kortyolhatja kedvenc italát. Próbálja meg, hogy egy vizes pohárba tölt az értékes nedűből. Ahogy a kezébe fogja mit érez? S vajon mit érezne akkor, ha egy kelyhet szoríthatna az ujjai közé?

Az ital ugyanaz maradna, ön sem változna át, de a hatás mégis egészen más lenne. Különleges, egyedi, megismételhetetlen. A szürke hétköznapok fáradtságát könnyedén kipihenheti egy pohár bor társaságában. Miközben elkortyolgatja a nemes italt, úgy száműzheti gondolatai közül a problémákat. Nem kellenek különleges események ahhoz, hogy exkluzív körülményeket teremtsen önmagának. Miért ne ünnepelhetné meg minden egyes pillanatát? Pusztán a lét öröméért?

Az egyedi borospohár minden napra jár! 

Ha eddig azért nem mert kristály poharat vásárolni, mert még éltek a fejében a köztudatban gyökeret vert előítéletek, akkor bátran engedje szabadjára ezeket a félelmeket. A kristály nem törékenyebb, mint az egyszerű üveg, és a kezelése nem problémásabb, összehasonlítva a más alapanyagból előállított készletekkel.

A mai modern technológiai innovációknak hála a kristály ellenállóbbá vált. Ne száműzze tehát kelyhet a szekrény mélyére, megőrzésre, hanem emelje magasra, hogy belekortyolhasson a szőlőbirtokok értékes nedűibe.

Tartalomhoz tartozó címkék: boros pohár egyedi borospohár