Barion Pixel

Ajkai pálinkás pohár a legjobb hangulat érdekében

A pálinkafogyasztás kulturált formája igazi értéket tud vinni társasági életünkbe. Ön is tapasztalta már, hogy egy téli hideg napon milyen gyorsan jókedvre derül a legbúsabb asztaltársaság is, ha egy igazán minőségi pálinkával koccinthatnak?

Legyen szó egy spontán létrejött baráti beszélgetésről vagy nagy ünnepi alkalomról, a pálinka minden esetben emeli az alkalom nívóját. Ilyenkor a lehető legjobb hangulat eléréséhez minimum három dolog kell: először is jó társaság, másodszor kiváló minőségű pálinka, harmadszor pedig szemet gyönyörködtető pálinkás pohár szett, melynek csendülése a koccintás hangulatát is feldobja. A White Crystal kiváló ajkai pálinkás pohár választéka sokrétű kínálattal rendelkezik, így a 15 éve működő gyártó cég mindenki ízlésére gondol. A pálinkás pohár ismérvei két tényező mentén ragadhatók meg, egyrészt legyen minőségi és strapabíró, másrészt legyen nagyon szép, esztétikus.

A koccintáskor ugyanis a látvány is számít: ha az igényesen kidolgozott és formatervezett, minőségi kristály alapanyagból készült pálinkás poharak találkoznak össze, akkor a szépen megcsillanó fények és a fülnek is kellemes csilingelő hang a tósztot is hatásosabbá teszik. A White Crystal a pálinkás pohár kínálatában is remekel, hiszen finoman elegáns formavezetésű kelyheivel és klasszikus valamint modern díszítéseivel mindenki megtalálhatja a számítását!

A profi szakemberek precíz kézi megmunkálásának köszönhetően a poharak elsőosztályúak mind minőségüket, mind művészi kidolgozottságukat illetően. Az alapanyag pedig világszerte ismert: nem más, mint a híres ajkai kristályüveg. A modern igényeknek megfelelően már ólommentes kristályból is készül pálinkás pohár, így elérve a magasabb fokú környezettudatosságot.

Tartalomhoz tartozó címkék: pálinkás poharak