Barion Pixel

Gömb váza, otthonának kristályos dísztárgya

A gömb váza nem csak azért Pazar választás, mert fantasztikus hátteret, stabilitást biztosít a bele helyezett virágcsokrok számára. Ez, úgy is mondhatnánk, hogy az alap. 

Az az alap, amit egy vázától teljesen természetes módon elvár. Igaz, tény, és való, hogy a növények szempontjából abszolút nem lényegtelen, hogy pontosan milyen fénytörésű vázának biztosítják a szívét. Ha ugyanis olyan kiegészítő alkotja a „gerincüket”, akkor még ragyogóbbá válnak, a harmonikus összhatás miatt. Tehát az alap sem mindegy, hogy pontosan milyen tulajdonságokkal rendelkezik. De a gömb váza nem csak ezért avanzsálhat kedvenc tárgyává. Az esztétikai jegyek annyira karakteresek az esetében, hogy nem lehet elmenni mellettük pozitív megjegyzés, megállapítás nélkül.

Ha ezzel mindenki így van, még ön is, akkor higgye el a vendégei sem cselekednek majd másként. Éppen ezért mondjuk nappalijának asztalán, egy ilyen varázslatosan csillogó kellék igazi centrumává léphet elő otthonának. Helyezze az ékszerként ragyogó vázát olyan helyre, ahol a természetes fény cirógatja, és meglátja a végeredményt. A nehezen leírható ragyogás nem csak az asztalát, hanem az egész helyiség hangulatát megváltoztatja, feltölti.

Az ólomkristály felhasználásával készült stílusos, és ízléses gömb váza nem csak fantasztikus külső jegyeket garantál, de nagyfokú megbízhatóságot, és minőséget is egyben. Ezt az előállítás során használt, az üveghez adott fém-oxidnak köszönheti, ami az elmúlt években leginkább ólom-oxid volt, de manapság odafigyelve a környezetvédelmi előírásokra előszeretettel használnak titán-oxidot, vagy cink származékot.

Tartalomhoz tartozó címkék: ólomkristály gömb váza