Barion Pixel

Fehérboros pohár, minden alkalomra

A fehérboros pohár elmaradhatatlan kellékévé avanzsálhat otthonának, ha szereti a bor kínálta alkoholos élményt, ha sűrűn szervíroz a nedűből ebédekhez, vacsorákhoz, vagy ha csak egyszerűen, olykor-olykor szívesen merül el a szőlő aranyában.

 

A borfogyasztás évezredes múltra tekint vissza, s mára már egész iparág nőtte ki magát, mely csak a fogyasztók igényeit figyelve, próbálja kielégíteni a felmerülő elvárásokat. A borok szervírozása, a különböző fogásokhoz idomulva külön szakmává vált, hiszen a számos variáció közül nem könnyű eldönteni melyik fajta az, ami a legmegfelelőbb. Persze, csak hobby borozóként nem feltétlenül kell ennyire otthon lennie a témában.

A lényeg, hogy szereti ezt az italt, és alkalom adtán szívesen fogyaszt belőle. Az alkalom pedig általában, ha keresi az ember, akkor adódik is. Ünnepségek, rendezvények, vacsorák, ebédek, vagy éppen csendes esték. Mindegy, hogy miért húzza ki a dugót kedvenc borának üvegéből, a lényeg csak ezután következik. Mibe tölti ki az értékes nedű cseppjeit? Ha a kristály fehérboros pohár már az asztalán várja, akkor exkluzív élménnyé varázsolhatja a kóstolás minden egyes pillanatát.

Miért vonná meg magától ezt a lehetőséget? Azon túl, hogy határozottan praktikus kellékkel gazdagíthatja életét, valódi ékszerévé is válhat a kristály alapanyagú kiegészítő. Nyilván ez egy az egyben az ólomkristály eleganciájának köszönhető, és a kivitelező mesterek hozzáértésének. Egy ilyen fehérboros pohár ugyanis bármikor, bárhol megállja a helyét. Kisugárzása, és karaktere annyira egyedi, és megismételhetetlen, hogy önmagában, ajándéknak is tökéletes választás!