Termékek Menü

Kristály likőr pohár

Nézet:
Rendezés:
Cikkszám: 4219
Rendelhető
9.440 Ft 8.024 Ft
Kisebb méretű röviditalos ólomkristály pohár, melyet elsősorban likőrök, unikumok, vodkák, pálinkák fogyasztásához ajánlunk. A dekort a Black Crystal munkatársai kézzel készítették, Ajkán.

Likőrös pohár exkluzív kivitelben

Nem mindegy, hogy az italkülönlegességek elfogyasztása milyen pohárból történik. Egy elegánsabb italhoz értelemszerűen egy elegánsabb ivóalkalmatosság illik. A weboldalunkról beszerezheti ezeket, ha fontos Önnek a szép szervírozás. A likőrös pohár jelen pillanatban ólomkristályos változatban vehető meg. Tökéletesen alkalmas a vodkák, pálinkák és unikumok elfogyasztására is. 75 milliliteres űrtartalommal rendelkezik. Igen tetszetős a külseje. Körbe csipkeszerű minta fut rajta végig, aminek köszönhetően még elegánsabban néz ki. A kisebb méretű likőrös pohár remekül mutat az urak és a hölgyek kezében. Nagyobb talppal rendelkezik, ezért biztonsággal áll az asztalon. Felfelé keskenyedő formával rendelkezik. Gyönyörűen csillog, tehát valaki biztosan említést fog tenni a szépségéről.

Mivel nagyon sérülékeny, ezért vigyáznia kell rá. Óvja a környezeti hatásoktól, különben megrepedhet vagy eltörhet. Jobb, ha rendel hozzá egy mutatós, bordó velúrborítású díszdobozt, mert így mindig lesz hová elraknia. A belül lévő, vörös színű selyem is remekül mutat. A likőrös pohár megvásárlására szett formájában érdemes sort keríteni. Így egy koccintás alkalmával mindenkinek jut belőle egy darab. Az ünnepi asztalon különösen jól néz ki az elegáns díszítésének hála. Karácsonykor és szilveszterkor mindenképpen elő kell venni a vendégek kiszolgálása érdekében. A likőrös pohár nem olcsó, ám ennek ellenére érdemes a megvásárlása mellett dönteni. A hibátlan szépségének köszönhetően a családi és baráti eseményeken is nagy hasznát lehet venni.