Barion Pixel

Kristály brandy kehely

Rendezés:
Cikkszám: 18211

Hunter * Kristály L brandy kehely LF

9.337 Ft/db 7.936 Ft/db
1 db raktáron
Kristály brandy kehely, melyet a neve után elsősorban brandy-k fogyasztásakor használunk. A Hunter sorozaton belül választható állatokat itt tekintheti meg A termék díszítését cégünk munkatársai kézzel alakították ki, Ajkán.

Brandy pohár gyönyörű mintákkal

A hideg időben biztosan Önnek is jólesne egy kis brandy. Ne habozzon tovább, hanem kóstolja meg, hogy felmelegedjen egy kicsit! Az a legjobb, ha a fogyasztása egy brandy pohár segítségével történik. Ha még nincsen otthon egy szett belőle, akkor nézzen körül a honlapunkon! Rengeteg, kristályüvegből készített terméket kínálunk. Garantáltan elnyeri majd a tetszését, hiszen igazán művészi kialakítással rendelkezik. Ünnepi alkalmakon is bátran előveheti, mert a brandy pohár garantáltan nem hoz Önre szégyent. Jelenleg kétféle változatban vásárolhatja meg. A Hunter fantázianevet viselő változata kehely formájában kapható. Ön döntheti el, hogy az oldalán pontosan milyen állatfigura legyen. Az erdei állatvilág több tagja (vadkacsa, nyúl, vaddisznó, muflon, szarvas stb.) látható rajta. Az oldalán gyönyörű sorminta fut végig.

A brandy pohár másik típusa inkább a hölgyeknek való, mivel egy gyönyörű pillangó látható a szélén. Nagyon szépek a virágminták is mellette. Rövid szárral rendelkezik, ezért kis helyen is elfér. A talpa viszonylag szélesebb, hiszen így el lehet kerülni a kiborulását. Ezen a területen vannak gravírozott minták. A brandy pohár 250 milliliteres változatban vehető meg, ezért az űrtartalma megfelelő a kortyolgatáshoz. Érdemes hozzá vennie egy díszdobozt, hiszen így szép helyen történhet a tárolása. Az ára nem túl magas, ezért bátran lepje meg magát vele karácsonyra! Garantáltan elnyeri a tetszését a szépségének köszönhetően, tehát rendelje meg tőlünk és gyönyörködjön benne minél többet.