Barion Pixel

A kristály borospohár titka

Vannak olyan évek, amikor egyszerűen nem tudunk ajándékot vásárolni, vagy mert kifogytunk az ötletekből, vagy mert egyszerűen mással vagyunk elfoglalva és nem jutunk oda, hogy valami kreatívot készítsünk vagy vásároljunk.

Pedig a legtöbben azért szeretünk szívhez szóló ajándékot adni, amiből például még a törődés és a szeretet is érzékelhető. A másik dolog az ajándékvásárlásnál, hogy szeretjük azt érezni, hogy az ajándék nem csak egy dísz lesz, hanem hasznos is, hiszen manapság már feleslegesnek tartjuk valami használhatatlanra adni a pénzünket. Ha az idén sincs még semmi ötlete, akkor mi most segítünk, hogy a legközelebbi rokonokat vagy barátokat milyen különleges és egyben hasznos dologgal lepje meg. 

A kristály borospohár tökéletes ajándék bármilyen alkalomra. A kristály borospohár előnye, hogy nem csak esztétikus, hanem még nagyon hasznos is, viszont általában az emberek nem vesznek maguknak ilyet, mert azt mondják, hogy megelégednek a régivel, az egyszerűvel, pedig azért titkon mindenki vágyik arra, hogy ilyen előkelő pohárból igyon bort. Másrészt az ajándékozott kristály borospohár mást is jelent, méghozzá a törődést és az érdeklődést mutatja, hiszen azért nem vásárolunk mindenkinek kristály poharakat. Háziasszonyoknak, úriembereknek, családoknak, eljegyzésre, házasságkötésre, születésnapra, idősebbnek, fiatalabbnak egyaránt tökéletes. 

A kristály borospohár azért is egy igen egyedi ajándék, mert különleges a pohár összetétele, csodás a mintázata és kézi technológiával készül, tehát sokkal értékesebb is, mint egy gyári pohár. Egy-egy kristály pohárban benne van minden fogás, minden mozdulat, minden törődés, ezért is ér ez annyit, még ajándékként is. Sokkal többet jelent egy kristály üvegből készült ajándék, mint ahogyan azt gondolnánk: a kristálynak ugyanis mögöttes tartalma, mögöttes üzenete van. 

Tartalomhoz tartozó címkék: boros pohár kristály pohár