Termékek Menü

Swarovski pezsgőspoharak

Nézet:
Rendezés:
Cikkszám: 8907
Rendelhető
25.284 Ft 20.227 Ft
Pezsgős kritály kehely, melyet pezsgők fogyasztásához használhatunk, általában ünnepi alkalmakkor. A termék közel 100 db Swarovski kővel díszített.
Cikkszám: 8927
Rendelhető
48.895 Ft 39.116 Ft
Pezsgős kritály kehely, melyet pezsgők fogyasztásához használhatunk, általában ünnepi alkalmakkor. A termék közel 100 db Swarovski kővel díszített. A díszdoboz ingyen jár a termékhez.
Cikkszám: 4837
Rendelhető
6.767 Ft 5.413 Ft
Pezsgős ólomkristály kehely, melyet pezsgők fogyasztásához használhatunk, általában ünnepi alkalmakkor.

Swarovski pezsgőspohár ünnepi alkalmakra

Szilveszterkor rendszerint sok pezsgőt fogyasztunk, de egyéb ünnepi alkalmakkor is szívesen gyönyörködünk a pohárban felszálló buborékokban. Mint italfogyasztáskor általában, így pezsgők esetében is fontos, hogy csak kiváló minőség mellett tegyük le a voksot. Az üzletek rendkívül széles választékkal állnak rendelkezésre, és a hazai gyártmányokon túl a külföldi eredetű pezsgők is megfizethető áron elérhetőek. A különlegességek kedvelői számára aranylemezkés pezsgőt érdemes választani, de az ízesített típusok is minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ha szeretnénk az ünnep fényét emelni, akkor a Swarovski pezsgőspohár lehet az ideális választás.

A Swarovski kristályokat rendszerint ékszerek és ruhák kapcsán ismerhetjük, pedig tény, hogy ma már a lakberendezéstől kezdve a dekoráción keresztül egészen az ünnepi asztalon helyet kapó eszközökig sokféle használati tárgy felületét díszítik az értékes kristályokkal. A Swarovski pezsgőspohár a bárszekrény népszerű darabja lehet, és a tetszést elnyerő dekorral rendelkező szett akár egy életen át végigkísérheti a családi, baráti összejöveteleket. Ha prémium kategóriás ajándékot keres, és nem érné be a bármelyik üzletben beszerezhető pezsgőspohár szettel, akkor a Swarovski pezsgőspohár lehet a megfelelő döntés. Italfogyasztással kapcsolatban nem lehet elégszer felhívni a figyelmet a mértékletességre, s ez pezsgőzés terén is igaz. A magas minőségű, kristályokkal dekorált poharak emelik az alkalom fényét és megadják azt a bizonyos pluszt neki.