Termékek Menü

Swarovski pezsgőspoharak

Nézet:
Rendezés:
Cikkszám: 8907
Rendelhető
26.327 Ft 21.062 Ft
Pezsgős kritály kehely, melyet pezsgők fogyasztásához használhatunk, általában ünnepi alkalmakkor. A termék közel 100 db Swarovski kővel díszített.
Cikkszám: 8927
Rendelhető
48.895 Ft 39.116 Ft
Pezsgős kritály kehely, melyet pezsgők fogyasztásához használhatunk, általában ünnepi alkalmakkor. A termék közel 100 db Swarovski kővel díszített. A díszdoboz ingyen jár a termékhez.
Cikkszám: 7857
Raktáron van
2.478 Ft 1.982 Ft
Modern pezsgős kristály kehely kézi csiszolással és 8 db Swarovski kővel díszítve. 220 ml.
Cikkszám: 7847
Raktáron van
2.640 Ft 2.112 Ft
Modern pezsgős kristály kehely 19 db Swarovski kővel díszítve. 220 ml

Swarovski pezsgőspohár ünnepi alkalmakra

Szilveszterkor rendszerint sok pezsgőt fogyasztunk, de egyéb ünnepi alkalmakkor is szívesen gyönyörködünk a pohárban felszálló buborékokban. Mint italfogyasztáskor általában, így pezsgők esetében is fontos, hogy csak kiváló minőség mellett tegyük le a voksot. Az üzletek rendkívül széles választékkal állnak rendelkezésre, és a hazai gyártmányokon túl a külföldi eredetű pezsgők is megfizethető áron elérhetőek. A különlegességek kedvelői számára aranylemezkés pezsgőt érdemes választani, de az ízesített típusok is minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ha szeretnénk az ünnep fényét emelni, akkor a Swarovski pezsgőspohár lehet az ideális választás.

A Swarovski kristályokat rendszerint ékszerek és ruhák kapcsán ismerhetjük, pedig tény, hogy ma már a lakberendezéstől kezdve a dekoráción keresztül egészen az ünnepi asztalon helyet kapó eszközökig sokféle használati tárgy felületét díszítik az értékes kristályokkal. A Swarovski pezsgőspohár a bárszekrény népszerű darabja lehet, és a tetszést elnyerő dekorral rendelkező szett akár egy életen át végigkísérheti a családi, baráti összejöveteleket. Ha prémium kategóriás ajándékot keres, és nem érné be a bármelyik üzletben beszerezhető pezsgőspohár szettel, akkor a Swarovski pezsgőspohár lehet a megfelelő döntés. Italfogyasztással kapcsolatban nem lehet elégszer felhívni a figyelmet a mértékletességre, s ez pezsgőzés terén is igaz. A magas minőségű, kristályokkal dekorált poharak emelik az alkalom fényét és megadják azt a bizonyos pluszt neki.