Termékek Menü
0

Swarovski borospoharak

Nézet:
Rendezés:
Cikkszám: 8904
100 db raktáron
27.245 Ft / darab 21.796 Ft / darab
Boros kristály kehely, melyet borok kitöltéséhez használhatunk. A termék közel 160 Swarovski kővel díszített.
Cikkszám: 8924
100 db raktáron
53.340 Ft / darab 42.672 Ft / darab
Boros kristály kehely, melyet borok kitöltéséhez használhatunk. A termék közel 160 Swarovski kővel díszített.
Cikkszám: 8925
100 db raktáron
54.610 Ft / darab 43.688 Ft / darab
Nagy méretű kristály boros kehely, melyet borok kitöltéséhez használhatunk. A termék közel 180 db Swarovski kővel díszített. A díszdoboz ingyen jár a termékhez.
Cikkszám: 8905
100 db raktáron
28.128 Ft / darab 22.502 Ft / darab
Nagy méretű kristály boros kehely, melyet borok kitöltéséhez használhatunk. A termék közel 180 db Swarovski kővel díszített.
Cikkszám: 4835
100 db raktáron
6.839 Ft / darab 5.471 Ft / darab
Nagy méretű ólomkristály boros kehely, melyet borok kitöltéséhez használhatunk. A termék Swarovski kövekkel díszített.
Cikkszám: 4834
100 db raktáron
6.662 Ft / darab 5.330 Ft / darab
Boros ólomkristály kehely, melyet borok kitöltéséhez használhatunk. A termék Swarovski kövekkel díszített.

Swarovski borospohár a bor szerelmeseinek

Hazánk jobbnál-jobb bortermő vidékekkel rendelkezik és a szakemberek kezei között világhírű, értékes nedűk születnek évről-évre. A minőségi borok számos rajongót tudhatnak magukénak, és az igazi megszállottak akár komoly összegeket is hajlandóak kifizetni egy-egy palackért. De milyen pohárban érdemes kínálni a fenséges borokat? A Swarovski borospohár az asztal éke lehet és megkoronázhatjuk segítségével a vendégséget. Gyarapíthatjuk vele saját gyűjteményünket, de a Swarovski borospohár kiválóan megállja a helyét ajándékozás alkalmával is. S hogy milyen ételhez milyen bort illik kínálni? Míg a nívós éttermekben sommelier segítségét kérhetjük ahhoz, hogy sikerüljön az ideális bor fajtát kiválasztani, addig otthon ezt a legtöbbször nem tehetjük meg. Sokan arra esküsznek, miszerint a vörös húsokhoz vörös bor, a fehérekhez pedig fehér passzol, pedig a helyzet nem ilyen egyszerű.

Ami ennél fontosabb, az általában a fűszerezés. Egy erősen fűszerezett, grillezett fehér húshoz a könnyed vörösbor is ideális választásnak bizonyul. Kevesen tudják, de krémlevesek mellé is kínálhatunk borokat, arra viszont ügyeljünk, hogy az erős borokat mindig az étkezés vége felé tartogassuk. Az édes desszertborokat hagyjuk a sütemények mellé, hiszen ezek kifejezetten a desszertekhez passzolnak. A Swarovski borospohár méltó kereteket kínál a borozáshoz, de ne feledkezzünk meg a felbontott bor szellőztetéséről sem, így ugyanis az illat-és ízanyagok jobban ki tudnak bontakozni. A minőségi borok nem hiányozhatnak az asztalról vendégség alkalmával, és egy fárasztó munkanap után is jó ízzel elfogyaszthatunk egy-egy pohárnyit.