Termékek Menü

KÜLÖNLEGES KRISTÁLY TÁL

Nézet:
Rendezés:
Cikkszám: 9151
Rendelhető
25.043 Ft 20.034 Ft
Kristály tál, melyben a gyümölcstől a pattogatott kukoricáig sokmindent szervírozhatunk, de használhatjuk egyszerűen asztali dísznek is.
Cikkszám: 9183
Rendelhető
47.216 Ft 37.772 Ft
Kristály tál szögletes csavart formában. Gyümölcsök és különböző nasik szervírozásához.
Cikkszám: 9162
Rendelhető
22.225 Ft 17.780 Ft
Rágcsálnivaló, csokoládé szervírozásához használható kristály tál.
Cikkszám: 8449
Rendelhető
16.647 Ft 13.317 Ft
Ovális alaku kisebb kristály tál, melyet mogyoró, és más kisebb sós-édes rágcsálnivaló kínálásakor használhatunk.
Cikkszám: 8462
Rendelhető
18.075 Ft 14.460 Ft
Rágcsálnivaló, csokoládé szervírozásához használható kristály tál.
Cikkszám: 3419
Rendelhető
19.111 Ft 15.288 Ft
Klasszikus formájú ólomkristály tál, gyömülcsök és más rágcsálni valók szervírozásához.

A koktélos pohár tetszik a nőknek

A hölgyek általában szívesen fogyasztják azokat az italokat, amelyek gyümölcslé és egyéb finomságok felhasználásával lettek elkészítve. A szervírozásuk érdekében különleges ivóalkalmatosságra van szükség. A koktélos pohár már a weboldalunkról is megvehető, ezért a short drinkek kedvelői elsősorban itt nézzenek körül. Csipkével, illetve virágmintával díszített változatban nyílik lehetőség a megvásárlásra. A forma a szögletestől egészen az oválisig szinte bármilyen lehet. Oda kell figyelni arra a rendelésnél, hogy mindegyik koktélos pohár másféle mérettel rendelkezik.

Az ár elsősorban ettől, illetve a kialakítás milyenségétől függ. Ergonomikus formája van, tehát kényelmesen megfogható a kézben. Nem csúszik, tehát nem kell félni attól, hogy leesik. Egyes típusoknak hullámos a szélük. A koktélos poharak egy része vastag szárral, míg a többi széles talppal rendelkezik. A mesterek kitettek magukért a gyártás során, ami bizony jól látható az elkészült művön. Érdemes hozzá kínálótálat is venni, hiszen így lesz hová tenni a fogvájókat és az elfogyasztott gyümölcsök héját. Jó, ha van otthon a koktélos poharakon kívül még valami más, hiszen előfordulhat, hogy a vendégek sört, bort, pálinkát, whiskyt vagy valamilyen likőrt szeretnének inni. Ez sem ütközik akadályba, hiszen a kínálatunkban másféle ivóalkalmatosságok is találhatók. Szett formájában érdemes sort keríteni a megvásárlásukra. Egy átlagos készlet körülbelül 6 darab pohárból áll, de természetesen ennél többet vagy kevesebbet is lehet tőlünk venni.