Termékek Menü

Kristály brandys kehely, konyakos pohár

Nézet:
Rendezés:
Cikkszám: 9866
Rendelhető
768 Ft 615 Ft
Modern kristály brandy kehely, akár mindennapos használatra.
Cikkszám: 9906
Rendelhető
657 Ft 526 Ft
Kristály brandy kehely, brandyk és röviditalok szervírozásához.
Cikkszám: 9831
Rendelhető
803 Ft 643 Ft

Még hiányzik készletéből a konyakos pohár?

Ha régóta fontolgatja, hogy itt az ideje konyakos pohár után nyúlnia, akkor a legjobb, ha a kristályosan csillogó variánst választja. A kristály, mint alapanyag közkedvelt, s a végeredmény minden esetben, formától függetlenül igazán szemrevaló. A csillárok, a különböző tányérok, kancsók mellett a poharak a leginkább keresettek. A félelem, miszerint ezek a kellékek túlságosan kényesek, még a mai napig, szilárdan él a köztudatban. Elképzelhető, hogy a száz évvel ezelőtti családi relikviákra úgy kellett, és kell vigyázni, mint a hímes tojásokra, de ez nem azt jelenti, hogy minden egyes termék ebbe a kategóriába tartozik. Sőt. A technológia fejlődésével olyan tulajdonságokkal tudták felruházni a kristályt, aminek hála ellenállóbbá vált.

A gyakorlatban ez nem azt jelenti, hogy kétméteres magasságból nyugodtan megreptetheti kedvenc poharát, de tény, hogy kiemelt figyelmet nem igényel a kezelése. Ha szereti a konyakot, az égetett szesz perzselő ízét, akkor az a legkevesebb, hogyha beszerez egy pohár szettet. Vagy minimum egyetlen darabot, amit a kezében tartva bármikor luxus körülmények között élvezheti az bódító folyadék ízét.

Koccintson konyakos pohárral!

A tisztítása nem bonyolult, így családi eseményeken büszkén szervírozhatja benne a koccintásra szánt italt. Persze nem feltétlenül kell megvárnia a különleges alkalmakat ahhoz, hogy kristályos ragyogásban lássa viszont aranybarna nedűjét. Szépsége ellenére a kristályból készült pohár nem a vitrines szekrénybe való, hanem sokkal inkább az asztalra, rendszeres használatra! Ne tegye dísztárggyá azt a remeket, melyet felejthetetlen pillanatok szerzésére teremtettek!